Kibicové radili fotografovi
Kibicové radili fotografovi
Kibicové radili fotografovi
Kibicové radili fotografovi

Kibicové radili fotografovi

2013-09-08 10:48:04

Jako třeba náš vynikající fotograf Jára Urban, který právě dofotil poslední fotografii do dalšího vynikajícího kalendáře na blížící se rok 2014. Jeho práci mu může často kdejaký muž jen tiše závidět.

Každý fotograf rád pracuje bez amatérských kibiců na „place“. Mohou tam pouze ti, kteří tam opravdu pracují. Výjimkou je Jaroslav Urban, který připustil, že na poslední fotografii do kalendáře bylo přítomno několik desítek lidí, převážně známých a kolegů z branže a ti mu dávali rady, jak má fotit. Že to s úsměvem ustál, je jedním z důvodů, proč je všemi respektován. Modelem mu tentokrát stály tři přední české modelky, mezi které se bezpochyby řadí Eliška Bučková, Tereza Budková a Veronika Chmelířová Procházková. Na to, jak se fotí poslední fotka do budoucího kalendáře, se přišly podívat i některé české osobnosti. Se svými dětmi přišla Štěpánka Duchková, dále Klára Jandová, Vladimír Kratina a skoro se svým dítětem přišla Iveta Lutovská Vítová.

Jaroslav Urban tentokrát spolupracoval s nově se otevírajícím autosalonem SIMIX motors, který dováží luxusní auta z Evropy a USA. Od září je autosalon na nové adrese v Praze 6 Dejvicích. Je to sice malý autosalon, ale i přesto se do něj při focení vešlo velké množství krásných vozů a sličných děv. „Krásné modelky a luxusní auta, to je již zažité klišé. A proto jsem tuto nabídku přijal od firmy Simix velice rád. Vzal jsem to jako výzvu a pokusil se to nafotit jinak…lépe,“ řekl Jaroslav Urban, který patří mezi naše nejvyhledávanější fotografy, a to nejen pro své profesionální fotografické služby, ale také proto, že jako kreativec sám vymýšlí zajímavá prostředí pro focení a dovede navodit skvělou atmosféru nejen při focení, ale i na výsledné fotografii.

„Velice jsme zvažovali, zda letos opět nafotíme náš kalendář, ale naši klienti na nový čekají a navíc se nás ptali, která děvčata tentokrát vybereme za hvězdy, takže bylo rozhodnuto. Na doporučení jsem se rozhodl oslovit snad nejvytíženějšího fotografa kalendářů J. Urbana. A dobře jsme udělali. Vybral krásná děvčata, lokace, zařídil celý realizační tým a my mu mohli celou dobu koukat přes rameno. Je to pro nás zážitek, stejně jako výsledné fotografie,“ řekl spolumajitel společnosti SIMIX motors Ivan Šnajdr.

V kalendáři tak bude na luxusních vozech polehávat nejen krásná Eliška Bučková, která má kromě focení i spoustu jiných plánů. „Kromě modelingu se teď zaučuji jako produkční v jedné firmě, pracuji na nových písničkách a také chci nastoupit do školy. S Járou Urbanem jsem si padla do noty hned po vítězství v České Miss. Spolupráce s ním je vždycky profesionální a zábavná,“ prozradila Eliška. To Veronika Chmelířová Procházková o vztahu k autům řekla „Řídím už od 18 let a troufám si říct, že jsem dobrá řidička, i když vím, že se to říkat nemá. Za volantem se ve mně probudí moje mužská stránka a kolikrát se slyším, jak nadávám i na ženské řidičky,“ chlubila se svým řidičským uměním Veronika.

Zatímco muži na otvíračce autosalonu Simix motors sledovali focení kalendáře, ostatní VIP a jejich děti zaujaly závody vozů na autodráze o vavřínový věnec. Tereza Budková se u závodů natolik nadchla, že si to musela sama vyzkoušet. A koho jiného by teda měla zkusit porazit, než některého z přítomných mužů. Za svůj cíl si vybrala spolumajitele firmy. A jak to dopadlo? Kdo vyhrál? To poznáte podle toho, kdo má na krku nádherný věnec.

související články

2021-09-21 15:38:39 | ČLÁNKY

2021 Jeep Grand Cherokee L Summit reserve 5,7L Hemi AWD

Novinka u hás na salonu 2021 Jeep Grand Cherokee L Summit reserve 5,7L Hemi první...

Zobrazit Zobrazit %NAME%
2021-03-29 14:42:58 | ČLÁNKY

2021 Bronco Full size WILDTRAK

pokud Vás zajímá novinka 2021 Bronco 2,7L EcoBooost V6, 310HP,  BADLANDS nebo WILDTRAK, neváhejte...

Zobrazit Zobrazit %NAME%
2021-03-11 16:12:35 | ČLÁNKY

2021 Chrysler Pacifica V6 AWD

Konečně 2021 Chrysler Pacifica AWD ! právě dorazila první čtyřkolka k nám na salon... pro více info...

Zobrazit Zobrazit %NAME%

Odběr novinek

* Odběr lze kdykoliv v budoucnu zrušit.